Winterstalling

Full service winterstalling.

Natuurlijk is uw boot een waardevol bezit. U wilt graag dat uw boot de winter goed doorkomt. Hiervoor bent u bij Groeneveld Watersport aan het juiste adres.

Wij beschikken over een zeer ruime loods met vaarwater voor de deur waar uw boot geheel verzorgd kan overwinteren.

Uw boot wordt gestald op een speciaal ontwikkelde stallingsbok in een loods voorzien van een alarmsysteem met bewakingscamera’s. Uw boot staat dus veilig.


Eventuele werkzaamheden kunnen wij in de winterperiode voor u uitvoeren zodat uw boot weer geheel vaarklaar is aan het begin van het vaarseizoen.


Hierbij kunt u denken aan

  • Onderhoud aan boot en motor
  • Onderhoud aan buiskap/ dekzeil
  • Aanbrengen van (nieuwe) antifouling
  • Inbouwen van gewenste accessoires.


Indien gewenst zijn andere werkzaamheden in overleg mogelijk.


Klik hier voor onze prijzen voor winterstalling.


Haal- en brengservice.

Om u volledig te ontzien hebben wij een haal- en brengservice.

Aan het einde van het vaarseizoen kunt u de sleutels bij ons inleveren. Wij halen uw boot daarna uit het water waarna deze wordt afgespoten en binnen wordt gestald.


In een straal van 15 kilometer om Dokkum halen wij uw boot gratis op! 

Wanneer wij verder moeten rijden rekenen wij €0.60,- per extra gereden kilometer.


Uiteraard is het ook mogelijk om uw boot zelf af te leveren. Wij kunnen uw boot bij ons voor de deur uit het water hijsen en samen de benodigde werkzaamheden doornemen.


Ons advies.

Wij adviseren om uw motor elk jaar een onderhoudsbeurt te geven om de levensduur en betrouwbaarheid van uw motor te bevorderen. Door jaarlijks onderhoud verkleint u de kans op problemen.


Winterklaar maken

Het winterklaar maken van de motor is zeer belangrijk om schade in de winterperiode te voorkomen.

Het is onder andere noodzakelijk dat motoren zonder brandstof in het systeem worden gestald. Dit om verstopping van de carberateur en brandstofleidingen te voorkomen.


Antifouling

Indien polyester voor een langere periode achter elkaar in het water blijft liggen is het verstandig om het onderwaterschip te beschermen door middel van een antifouling. De winterperiode is daar zeer geschikt voor. Het aanbrengen van de antifouling bestaat uit een behandeling van diverse lagen en producten. Wij behandelen uw boot zorgvuldig en werken uitsluiten met hoogwaardige materialen. De antifouling betreft een stukje onderhoud welke de levensduur van u boot verlengd en waar problemen aan het onderwaterschip mee voorkomen kan worden.